Droomanalyse - Paranormale gaven waarzegsters
Waarzegster credits
Beschikbare waarzegsters
Waarzegster tarotkaarten
Foto lezen
paragnostenwijzer.nl / waarzegsters / paranormale-gave-waarzegsters / Droomanalyse /
   
  Paranormale gave Droomanalyse
     
 
Droomanalyse
Droomanalyse of droomduiding is voor het eerst gebruikt door psychiater Sigmund Freud, de vader van de psychoanalyse. Hij stelt dat dromen boodschappen zijn die voortkomen uit het onderbewuste en die zich manifesteren op een andere manier. Sommige van onze waarzegsters kunnen dromen analyseren en je helpen om je dromen te begrijpen.

Wil je weten wat je droom betekent? Laat je dan begeleiden door één van onze waarzegsters die je droom op de juiste manier kan interpreteren.

Volgens Freud is de ontstaansreden van een droom dikwijls heel onschuldig, vaak een recente gebeurtenis.  Een waarzegger kan je helpen om de verborgen betekenis van een droom te vinden, die altijd teruggaat tot een belangrijk moment uit je verleden. Via het proces van de droomarbeid wordt deze gebeurtenis dan op een heel andere wijze voorgesteld. Onze waarzegsters weten dat een droom meestal een vervulling is van een onderdrukte wens, volgens Freud had die meestal te maken met verdrongen seksualiteit.

De basis van droomduiding wordt gevormd door vrije associatie van elk afzonderlijk element in een droom en door afstand te doen van het rationele. Onze waarzegsters helpen je om op deze manier achter de ware betekenis van de droom komen. Onze waarzegsters gebruiken droomanalyse om uw dromen te verklaren.Volgende waarzegsters hebben de gave Droomanalyse:


Anna
Anny
Destiny
Ilse
Lexie
Lineke
Marja
MB Rhais
Mina
Minoe Astrid
Roos
Ruby
Stientje
Petrus
Bibi
 
   
 
uw mening
Uw vraag
waarzegsters online
gratis account
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de waarzegsters, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze waarzegsters.  
     
     
     
Gratis account
 
 
  © Paragnostenwijzer.nl Home | Mobiele website | Werken als waarzegger | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer